Millainen on Team Salokangas?

Tallirakennus, maneesi, kenttä ja valmiit tarhat, sekä pienen matkan päässä sijaitsevat laitumet löytyivät valmiina, kun edellinen tallinpitäjä oli lopettelemassa toimintaansa. Mietinnässä kävi jo muuttaa hevosten kanssa ulkomaille, mutta kun halvalla sai hieman ränsistyneen tilan Pohjois-Karjalasta, niin mihin sitä kotimaastaan lähtisi. Talli vaati kunnostusta enemmän kuin alkuun kuviteltiin, mutta tallista tuli siisti, moderni ja käytännöllinen kilpahevosten pitämiseen ja treenaamiseen. Karsinoiden lisäksi saatiin kaksi pesukarsinaa talliin ja pienellä laajennuksella käytännöllisempi varustehuone sekä enemmän tilaa rehuvarastoon.

Maneesi oli kuitenkin rakennettu ihan viime vuosina, joten se oli käyttökelpoinen heti kättelyssä. Kaupanpäälle tuli myös tuore estekalusto, josta on ollut hyötyä. Kentän pohja kunnostettiin ja siihen rakennettiin uudet aidat. Muutamien maastoreissujen jälkeen löysimme myös hieman kunnostamattoman maastoesteradan, jonka kunnostimme talkoovoimin käyttöön ja sitä kautta pystyimme palvelemaan kenttäratsastuksessa treenaavia paremmin. Muutaman lisäesteen rakentamalla radasta saisi jopa kilpailukelpoisen.

♥ Sijaintina virtuaalinen Pohjois-Karjala, melkein naapurissa Kulmala
♥ 12 paikkainen talli
♥ Kenttä, maneesi, maastoesterata ja hyvä estekalusto
♥ Kilpahevosia ja yksityishevostoimintaa
♥ Myyntihevosia Euroopasta
♥ Valmennuksia ja kilpailuja

Tiimin jäsenet

Salvia Salokangas, 26-vuotias
Salvia on Salokankaan suvun kuopus, juhannuksena kauniissa Suomen suvessa syntynyt ratsuttajan koulutuksella oleva hevoshullu. Hevoset virtaavat jo DNA:ssa, kun äitinsä oli maailmalla huippu GP-tason ratsastaja. Ensimmäisen oman hevosen saamisen jälkeen Salvia on kypsytellyt ajatusta omasta tallista ja vihdoin se oli mahdollista. Ei kuitenkaan kerrota isälle mihin sen sijoittamat osakkeet ja äidiltä jääneet perintörahat ovat kadonneet. Salvia ja Lex treenaavat sekä kilpailevat hevosiaan yhdessä.
Lex Karlsson, 32-vuotias
Lex on ruotsalaissyntyinen kilpaesteratsastaja ja Salvian miesystävä, joka on nuorempana kilpaillut nuorten maajoukkueessa myös kenttäratsastastuksessa. Niimpä mies meni ja osti kenttähevosen itselleen verestääkseen muistoja vauhdin hurmasta. Lex valmentaa esteratsastuksessa kiertäen Euroopassa tehdäkseen elantonsa ja seuraavana suunnitelmana hänellä onkin laajentaa mahdollisten myyntihevosten puolelle. Lex on rento ja huumorintajuinen hevosmies.
Jekku, 3-vuotias sekarotuinen uros
Mukana menossa juoksentelee myös touhukas sekarotuinen uros. Älä säikähdä, jos Jekku hyppää nurkan takaa jalkoihin hääräämään. Jekku on todella ystävällinen ja jopa huomionkipeä koira, joka on saanut nimensä jo pennusta asti keksimistään Jekuista. Salvia on omistanut Jekun luovutusikäisestä asti, joten kaksikko kulkee tallilla peräkkäin kuin paita ja peppu.

Sivun kuvien © Cherie (CC BY-NC 2.0), VRL-14618, VRL-07415/Vapaasti, pixabay & Pexels Andrea Piacquadio & Maryia Plashchynskaya

Team Salokangas on virtuaalitalli - ulkoasu © pixabay, google fonts & Cherie (CC BY-NC 2.0)

Kultamansikat